Hotpoint ACM 353 WH Mode d'emploi Page 24

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N C
M Y
2. Cooking meat and fish
Grill with fan function Static function
Cooking
Temperature Shelf Temperature Shelf
times
[
o
C] position [
o
C] position
[Hours:min]*
Meat
Boneless roast (1 kg) 140
»
160 C 175
»
200 C 1:40
»
2:20
Roast with rind (1 kg) 160
»
170 C 190
»
210 C 1:40
»
2:20
Roast beef 150
»
170 C 190
»
210 C 1:00
»
1:30
Meat loaf (1/2 kg) 140
»
160 C 190
»
210 C 1:00
»
1:10
Roast with bone (1 kg) 150
»
160 C 175
»
200 C 2:00
»
2:40
Chops 150
»
160 C 180
»
200 C 1:20
»
1:50
Poultry
Chicken 160
»
180 C 190
»
210 C or B 1:00
»
1:30
Duck (1/2 kg) 160
»
170 C 190
»
210 C 1:50
»
2:10
Goose 140
»
160 C 180
»
200 C 2:30
»
3:00
Fish
Wholefishupto2kg 150
»
170 C or B 200
»
220 C or B 0:45
»
1:00
Steamcookingupto2kg ——180
»
190 C 0:35
»
1:00
Game and roasts in a pan
Depending on the food 180
»
230 D or C 200
»
230 D or C 0:50
»
2:00
Gratinating 230
»
250 C or A 250 B or A 0:15
»
0:30
* The cooking times refer to a meat temperature of 10
o
C.
Bigger roasts and frozen meats require a longer cooking time.
Put the drip tray in the oven as indicated in the grill section.
Preheat the grill for 5 minutes.
Often the first side of the food needs longer cooking than the second.
3. Grill
Temperature Shelf Cooking time
[
o
C] position [min]
Meat
Rump steak, 200 g 250 A 5
»
8perside
Steak, fillet up 2.5 cm thick 250 A 7
»
9perside
Steak, ficker fillet 250 B 10
»
15 per side
Thin fillet 225
»
250 B 12
»
15 per side
Hamburger 225
»
250 A 6
»
8perside
Liver (in slices) 225
»
250 A 5
»
7perside
Chicken thighs 210
»
250 B 15
»
20 per side
Roast beef, 500 g 210
»
225 B 15
»
20 per side
Chicken (half) 200
»
225 B 20
»
25 per side
Fish
Mackerel 200
»
220 B 6
»
10 per side
Herring 200
»
225 B 5
»
8perside
Fillets 225
»
250 B 6
»
8perside
Gratinating
Toasted cheese sandwich 225
»
250 B or A 5
»
8
Onion soup 225
»
250 B 6
»
8
Fruit and vegetables
Bananas (halved) 210
»
225 A 5
»
7
Stuffed tomatoes 225
»
250 A 6
»
8
51
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